Start voorronden PK 2015

i love billiardsMaandag 21 december is de start van het PK-2015. Op negen locaties in Peel en Maas gaan de deuren open voor de 64 biljarters, verdeeld over 10 groepen, die twee dagen lang biljarten.

Let op: er wordt door alle groepen gespeelt op maandag 21 en dinsdag 22 december 2015. Echter de groepen 7 & 8 die spelen bij “Biej Ton en Marij” in Kessel spelen op maandag 21 en woensdag 23 december 2015. Begonnen wordt er om 10.00 uur en U dient om 09.45 uur aanwezig te zijn. Tussen de middag hoeft U niet naar huis, de lokaalhouder zorgt voor drank en spijs.

Deelnemerslijst
Biljarttelformulier
Reglement PK-2015

Aanpassingen 2e helft 2015-2016

aanpassingenDames en heren biljarters,

De eerste helft van de competitie zit er op. Dertien ronden zijn er gespeeld. In de A-poule gaat SBV Egchel 1 op kop. In B-poule en de C-poule staan de beide teams van KBO De Ankerplaats op de eerste plaats van de ranglijst. Inmiddels hebben er aanpassingen plaats gevonden bij diversen spelers. Dit betreft zowel het moyenne of/wel het aantal te maken caramboles.

Let op: door deze aanpassingen, hoe klein ook van aard eventueel, kan wel een wijziging van de spelersvolgorde binnen het team tot gevolg hebben. Pas ook jullie zogenaamde spelerskaart aan. Kijk ook altijd op onze eigen website of op de website van Biljart-Point voor de actuele teamsamenstellingen en de te maken caramboles en moyennes. Hieronder staan de aangepaste documenten. Wat in rood is gedrukt zijn de aanpassingen voor de tweede helft competitie 2015-2016.

Poule-A  teamsamenstelling
Poule-B  teamsamenstelling
Poule-C  teamsamenstelling

Aanpassingen teams/spelers 2e helft competitie